Over ons

Wat krijg je als je pop- en rock kruist met een bonte groep enthousiaste zangers?

Hoe klinken gospels, musicals en de moderne kaskrakers als je ze vier-, zes- of zelfs achtstemmig brengt?

KINDaMAGIC is een pop- en rockkoor dat een moderne, swingende sound wil promoten. Na een flitsende start einde 2011, is het koor razendsnel gegroeid naar een bont gezelschap van 60 muziekliefhebbers die telkens weer het beste van zichzelf geven!

De bonte mix, van frisse twintigers tot wat meer ervaren rakkers, zorgt voor een muzikale ervaring van de bovenste plank. KINDaMAGIC staat onder de muzikale leiding Max Smeets, de internationaal gerenomeerd dirigent die in de wereld van pop en musical meer dan zijn sporen verdiend heeft.

Het is duidelijk dat deze cocktail werkt. Het samengaan van een modern genre, gedreven zangers en een professionele begeleiding blijkt een succesrecept. Stuk voor stuk halen de leden massa’s plezier én voldoening uit wat ze doen: samen muziek maken die aanstekelijk werkt en elke dag net dat beetje fleuriger maakt.

Bij KINDaMAGIC staat de deur altijd open voor mensen die deze passie voor zingen willen delen. Je hoeft echt geen natuurtalent te zijn om ons te vervoegen: graag willen en durven zingen, gemotiveerd zijn om er met iedereen iets moois van te maken en – vooral – een bende prettig gestoorde zielsverwanten willen vervoegen die jouw zondagvoormiddagen memorabel zullen maken.

Scroll to Top